(24 uur per dag!) 053 - 461 88 61

Over ons

Oplossing voor al uw problemen

Door onze scherpe prijsstelling, klantgerichte aanpak en eigen afdeling met stratenmakers, grondwerkers, mini graver en vrachtauto met laadkraan, hebben wij een grote naam gekregen in de ontstoppingsbranche. Met een gevarieerd klantenbestand als gevolg. Zowel particulieren als installateurs, instellingen, verenigingen en grote & kleine bedrijven weten ons te vinden. Kortom, wij bieden snelle en correcte service voor (bijna) al uw problemen!

 

Ons specialisme

 

24uurs service

Kwaliteit, garantie en nazorg is ons uitgangspunt. Dit vindt u terug in onze 24uurs service. Ook in het weekend zijn wij met onze serviceauto’s snel ter plaatse als uw wc of keuken is verstopt in Enschede e.o. Onze hogedrukspuiten en spiraalmachines klaren elke klus, ook grote rioolverstoppingen kunnen wij aan. Bij lekkage kunt u ons eveneens op ieder moment bellen. Onze storingsservice is 24uur per dag te bereiken op 053-4618861.

 

Vestigingen

Met vestigingen in Glanerburg en Oldenzaal is Nijhuis Rioolreiniging actief in geheel regio Twente. En ook net over de grens zoals Gronau, Epe, Ahaus en Nordhorn bieden wij onze diensten aan.

 

Vragen?

Voor al uw vragen en problemen kunt u bij ons terecht.

Neem gerust contact met ons op!

Over ons

Contact

Najaarsweg 50

7532SK Enschede

Regio Enschede: 053-4618861
Regio Oldenzaal: 0541-750444

E-mail: info@schoonriool.nl

Nijhuis Rioolreiniging staat 24 uur per dag voor u klaar!

Bel mij terug