(24 uur per dag!) 053 - 461 88 61

Riool ontstoppen Hengelo

Wij zijn uw specialist op het gebied van het ontstoppen, inspecteren en aanleggen van riolen. Met onze jarenlange ervaring hebben we de meest moderne technieken en apparatuur tot onze beschikking om uw afvoer te ontstoppen. Dus wilt u uw riool laten ontstoppen in Hengelo? Neem dan nu contact op met ons om uw probleem zo snel mogelijk op te laten lossen. We zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Neem nu contact met ons op ยป

Hoe uw riool ontstoppen in Hengelo?

Een verstopping is vaak te verhelpen door het riool door te spuiten met een hogedruk unit. In sommige gevallen lukt deze manier van ontstoppen niet of blijkt het geen normale verstopping te zijn. In dit geval zetten we onze rioolcamera in om het te inspecteren. We hebben geavanceerde technieken in huis op het gebied van rioolinspectie met camera. We kunnen hiermee een complete rapportage maken van de inspectie van de rioolontstopping. Op basis daarvan geven we u een passend advies.

Laat uw riool ontstoppen in Hengelo door Nijhuis Rioolreiniging

Voordat we uw riool met een camera bekijken, doen we eerst een reguliere reiniging. Op deze manier wordt er een helder beeld gevormd van de rioolproblemen en de locatie die moet worden ontstoppen. Met de rioolinspectie met de camera kunnen er diverse problemen aan het licht komen. Zodra we de oorzaak hebben gevonden wordt het probleem zo snel mogelijk verholpen. Dit kan onder andere gebeuren middels rioolrenovatie of vervanging van de riolering. Zoals u kunt lezen bent u voor het riool ontstoppen in Hengelo bij ons dus aan het juiste adres.

Riool ontstoppen in Hengelo

Heeft u hulp nodig bij het ontstoppen van uw riool in Hengelo? Wij nemen graag bovengenoemde maatregelen voor u. Heeft u nog vragen over onze werkwijze of wilt u meer weten? Neem dan gerust eens contact met ons op of maak een vrijblijvende afspraak.

Riool ontstoppen Hengelo

Contact

Najaarsweg 50

7532SK Enschede

Regio Enschede: 053-4618861
Regio Oldenzaal: 0541-750444

E-mail: info@schoonriool.nl

Nijhuis Rioolreiniging staat 24 uur per dag voor u klaar!

Bel mij terug