(24 uur per dag!) 053 - 461 88 61

Rioolontstopping Almelo

Heeft u problemen met uw riolering? Voor een rioolontstopping in Almelo kunt u het beste contact opnemen met eens specialist. Wij creëren een goed resultaat en lossen het probleem spoedig voor u op. Een verstopping is iets dat u zo snel mogelijk wilt hebben opgelost en dat snappen wij. We zijn erg snel ter plaatse en we zijn 24 uur per dag bereikbaar op ons telefoonnummer 053-4618861.

Neem nu contact met ons op »

Riool ontstoppen door een specialist

Ervaar onze volgende kenmerken wanneer u ervoor kiest uw riool in Almelo te laten ontstoppen door Nijhuis Rioolreiniging:

Onze vakbekwame monteurs hebben verstand van zaken en weten waar ze het over hebben. Ze hebben een jarenlange ervaring in deze branche en beschikken over de juiste kennis. Op een professionele wijze gaan wij te werk en doen we er alles aan om uw verstopping zo snel mogelijk op te lossen. U kunt ons altijd bellen, omdat we 24 uur per dag bereikbaar zijn.

Riool repareren Almelo

Voordat wij beginnen met het repareren van een riool, is het lastig om te zien wat de exacte ligging van de rioleringsbuizen is. Dit komt doordat er leidingen er vaak al jaren liggen en het komen bovendien veel voor dat de ontstoppingspunten niet meer precies bekend zijn. Doordat wij werken met hoogwaardige detectieapparatuur kunnen we het rioleringsstelsel goed in kaart brengen. Met onze detector kunnen er verschillende verstoppingen worden aangewezen. Hierdoor kan de rioolreparatie op de goede locatie plaatsvinden.

Rioolontstopping in Almelo

Een rioolverstopping in uw woning kan veel problemen veroorzaken. Het is dan ook van essentieel belang om dit zo goed en snel mogelijk op te lossen. Wij helpen u met een rioolontstopping in Almelo. Onze experts staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Neemt u gerust contact met ons op.

Rioolontstopping Almelo

Contact

Najaarsweg 50

7532SK Enschede

Regio Enschede: 053-4618861
Regio Oldenzaal: 0541-750444

E-mail: info@schoonriool.nl

Nijhuis Rioolreiniging staat 24 uur per dag voor u klaar!

Bel mij terug