(24 uur per dag!) 053 - 461 88 61

Rioolreiniging Almelo

Bent u op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Almelo? Dan heeft u ons gevonden. Voor de rioolreiniging in Almelo bent u bij ons aan het juiste adres. We helpen u met al uw rioolproblemen: van het reinigen en ontstoppen tot het inspecteren en aanleggen van rioleringen.

Neem nu contact met ons op »

Riool laten reinigen in Almelo

Bij ons kunt u terecht voor verschillende diensten met betrekking tot rioolreiniging in Almelo:

We hebben hoogwaardige apparatuur en rioolcamera’s tot onze beschikking voor de ontstopping en inspectie van een afvoer. Met deze technologieën kunnen we elk probleem oplossen. Bovendien inspecteren en controleren we hiermee de defecten. Het is voor een goed resultaat van essentieel belang dat de buis goed wordt gereinigd. Deze klus kunt u het beste overlaten aan een deskundig bedrijf dat verstand van zaken heeft. Neem daarom direct contact met ons op en onze monteurs komen zo snel mogelijk bij u langs.

Rioolreiniging met camera inspectie

Met onze camera inspecteren wij het riool inwendig en controleren we deze op lekkages. Met de rioolinspectiecamera volgen we de route door het rioolstelsel op een scherm. Dit is een goede manier om alle schadebeelden te herkennen. We maken een inschatting van de rioolproblemen en geven u vervolgens een passend advies. Uiteraard is ons doel om de werking van het riool te optimaliseren.

Rioolreiniging in Almelo

Met allerlei vormen van verstopte riolering hebben wij de afgelopen 10 jaar ervaring mee gehad. Al uw rioolproblemen kunnen we voor u oplossen met een rioolreiniging in Almelo. We bieden u een 24-uurs service aan en dit betekent dat we 24 uur per dag bereikbaar zijn via ons telefoonnummer 053-4618861. Ook kunt u natuurlijk altijd ons contactformulier invullen.

Rioolreiniging Almelo

Contact

Najaarsweg 50

7532SK Enschede

Regio Enschede: 053-4618861
Regio Oldenzaal: 0541-750444

E-mail: info@schoonriool.nl

Nijhuis Rioolreiniging staat 24 uur per dag voor u klaar!

Bel mij terug