(24 uur per dag!) 053 - 461 88 61

Rioolreiniging Hengelo

Bent u op zoek naar een specialist in rioolreiniging in Hengelo? Wij hebben de specialistische kennis en een jarenlange ervaring in huis voor het reinigen van rioleringen. We zijn werkzaam in de regio Enschede en Oldenzaal en voor al uw afvoer- en rioolproblemen bent u bij ons aan het juiste adres.

Neem nu contact met ons op »

Riool laten reinigen in Hengelo

Bij ons kunt u goed terecht voor een geschikte oplossing als uw riool verstopt is. Wij leveren u onder andere de volgende diensten:

Wij beschikken over geavanceerde apparatuur en rioolcamera’s. Deze apparatuur gebruiken we voor het ontstoppen en inspecteren van een afvoer of riool. We kunnen elk probleem voor u oplossen door te controleren op defecten en uw riolering te inspecteren. Heeft u vaker last gehad van verstoppingen in uw woning? Dan kunnen wij de defecten voor u op een zeer nauwkeurige manier lokaliseren. De reparaties gebeuren vervolgens zonder het uitvoeren van veel graafwerk.

Rioolreiniging met specialistische meetapparatuur

Het is vaak onduidelijk waar een riolering precies loopt. Daarom sporen wij dit voor u op. We maken hierbij gebruik van specialistische meetapparatuur die de ligging en de diepte van de rioolleidingen bepaalt. Dit gebeurt middels een zender met peilapparatuur die we in de leiding brengen. Dit zorgt ervoor dat de reparatie effectief kan worden uitgevoerd. Voor u betekent dat dit een snelle en voordelige oplossing is.

Rioolreiniging in Hengelo

Voor rioolreiniging in Hengelo kunt u goed bij Nijhuis Rioolreiniging terecht. We zijn altijd bereikbaar en bieden u een 24-uurs service. We denken in klantgerichte oplossingen en vanuit daar leveren we u een snelle service. Persoonlijke aandacht staat bij ons centraal en we staan voor u klaar voor allerlei verschillende klussen. Al onze monteurs hebben kennis van zaken en kunnen u direct helpen. Neem direct contact met ons op en onze monteurs komen zo snel mogelijk bij u langs.

Rioolreiniging Hengelo

Contact

Najaarsweg 50

7532SK Enschede

Regio Enschede: 053-4618861
Regio Oldenzaal: 0541-750444

E-mail: info@schoonriool.nl

Nijhuis Rioolreiniging staat 24 uur per dag voor u klaar!

Bel mij terug