(24 uur per dag!) 053 - 461 88 61

Stankdetectie

Last van een penetrante rioollucht in huis? Mogelijke oorzaken zijn:

 

Gebrekkige ontluchting
Een belangrijke oorzaak van een vervelende rioollucht in huis, is een gebrekkige ontluchting van het riool. Gassen in het rioleringsstelsel kunnen via het sanitair het huis in komen, met de welbekende stank als gevolg. Regelmatig ontluchten voorkomt deze klachten. Nijhuis Rioolreiniging voert deze werkzaamheden vakkundig voor u uit.

 

Lekkage
Een kapotte riolering kan ervoor zorgen dat uw kelder of kruipruimte volloopt met afvalwater, met alle vochtproblemen en (stank)overlast van dien. Nijhuis Rioolreiniging lost uw probleem van A tot Z op. Niet alleen sporen we de veroorzaker van de stank en wateroverlast op, tevens bestrijden we de symptomen.

Ook met vochtproblemen kunt u bij ons terecht. Een bijkomend probleem van een vochtige kelder is dat het schimmels veroorzaakt. Schimmel en vocht in huis zijn niet goed voor de gezondheid. Wij adviseren dan ook om naast het repareren van de riolering, uw vochtige muren te laten behandelen en schimmel te laten verwijderen. Nijhuis Rioolreiniging voert deze werkzaamheden graag voor u uit.

Rioolreiniging

Contact

Najaarsweg 50

7532SK Enschede

Regio Enschede: 053-4618861
Regio Oldenzaal: 0541-750444

E-mail: info@schoonriool.nl

Nijhuis Rioolreiniging staat 24 uur per dag voor u klaar!

Bel mij terug